Børnebriller

Vi ved, at for børn er briller en stor ting. Derfor har vi skabt et trygt miljø, hvor der er mulighed for at finde de perfekte briller til den lille supermand eller prinsesse.

Børnebriller

Vi har fokus på en tryg oplevelse

Hos Unik Optik Amager har vi stor erfaring med at hjælp vores kunder med børnebriller. Vi ved, at for børn er briller en stor ting. Derfor har vi skabt et trygt miljø, hvor der er mulighed for at finde de perfekte briller til den lille supermand eller prinsesse. Vi har et stort udvalg af børnebriller i forskellige farver og former.

Vi har stor erfaring i at lave opmåling af børns øjne. Vi er meget skånsomme i hele situationen, så det bliver en så rar oplevelse som muligt. I vil altid modtage ærlig vejledning fra en professionel optometrist med mange års erfaring i branchen. Derfor kan du trygt tage dit barn med ind til os, og derfra sørger vi for, at det bliver en tryg og sjov oplevelse.

Vi har fokus på kvalitet og god service

Vi er en selvstændig brillebutik, hvilket gør, at vi frit selv kan vælge, hvilke produkter vi har i butikken. Hos os er der fokus på, at alle briller skal være højeste kvalitet og design. Især design kommer i spil med børn, fordi brillerne bliver en stor del af deres hverdag. Derfor har vi et udvalg til enhver smag, så det bliver et sejt stykke tilbehør.

Børnebriller skal kunne tåle at blive smidt og tabt, og derfor har vi yderligere fokus på funktionalitet og materiale, så brillerne holder længe. Hvis uheldet er ude, har vi dog eget værksted, hvor vi kan lave en reparation med kort ventetid. Så skal dit barn ikke gå flere dage uden briller.

Kontakt os for en snak om dit barns behov

Skal vi hjælpe dig og dit barn med et par nye børnebriller? Tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar til at guide jer så i finder en løsning, der matcher dit barns behov. Du kan kontakte os på telefon 32 57 28 08 eller på mail amager@unikoptik.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi tilbyder også

Tilpasning af kontaktlinser

Vi kan tilpasse kontaktlinser til stort set alle styrker og øjne, med og uden bygningsfejl, og det både som 1. dags linser, månedslinser eller 6 mdr. linser.

Briller

Vi er en selvstændig brillebutik, hvilket gør, at vi selv vælger de produkter, vi har i butikken. Du vil finde briller i alle farver og former hos os.