Brilleglas

Vi vil altid bestræbe os på at vejlede dig, til at finde den glastype der passer bedst muligt til dine styrker, dine krav til synets funktioner og dit valg af brillestel.

Brilleglas

Vi sikrer maksimal synskomfort med vores brilleglas

Hos Unik Optik vil du altid modtage god vejledning ud fra dine behov og ønsker. Vi vil altid bestræbe os på at finde den glastype, der passer bedst muligt til dine styrker, dine krav til synets funktioner og dit valg af brillestel. Vi samarbejder med Essillor og Rodenstock. Det gør vi, fordi de leverer glas af højeste kvalitet. Det er to brands, som er meget innovative og hele tiden har de nyeste teknologier.

Al opmåling sker digitalt, så vi er sikre på, at du opnår den størst mulige synskomfort. Deruodver er der garanti for store, forvrængningsfrie synsfelter i glassene, især når det drejer sig om progressive glas. På den måde får du de bedste forudsætninger for det mest optimale syn.

Mange års erfaring i branchen

Vi er en selvstændig brillebutik, der aldrig går på kompromis med kvaliteten – især ikke brilleglas. Vi har vores eget værksted, hvor vi selv står for slibning og tilretning af brille og glas. Vi kan med vores mange års erfaring sørge for, at du får præcis de glas, der giver dig den størst mulige synskomfort. Vi er eksperter i at tilpasse brilleglas og linser til kundernes behov og ønsker.

Vi sørger for en god dialog fra start til slut. Vi udvælger selv nøje, hvilke produkter vi har i vores butik. Det gør, at vi altid kan stå 100% inde for alt, du finder hos Unik Optik Amager. Vi opdaterer hele tiden vores sortiment, så det følger tidens mode. Derudover kan vi altid tilbyde de nyeste teknologier inden for synskomfort. Vi lever af glade kunder, og din tilfredshed er vores succes.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Har du spørgsmål inden for brilleglas? Tøv ikke med at kontakte os. Vi er eksperter på området og kan med garanti finde en løsning, der matcher dig og dit syn. Du kan kontakte os på telefon 32 57 28 08 eller på mail amager@unikoptik.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi tilbyder også

Tilpasning af kontaktlinser

Vi kan tilpasse kontaktlinser til stort set alle styrker og øjne, med og uden bygningsfejl, og det både som 1. dags linser, månedslinser eller 6 mdr. linser.

Fundus

Vi tilbyder en foto-screening af øjet ved hjælp af et såkaldt fundus kamera – et meget avanceret kamera, der kan fotografere nethinden.