Tilpasning af kontaktlinser

Vi kan tilpasse kontaktlinser til stort set alle styrker og øjne, med og uden bygningsfejl, og det både som 1. dags linser, månedslinser eller 6 mdr. linser.

Tilpasning af kontaktlinser

Vi er specialister i at tilpasse kontaktlinser

Hos Unik Optik Amager har vi mange års erfaring i at tilpasse kontaktlinser til vores kunders behov. Vi kan tilpasse kontaktlinser til stort set alle styrker og øjne, med og uden bygningsfejl, og det både som 1. dags linser, månedslinser eller 6 mdr. linser.

Desuden har vi specialiseret os i at tilpasse linser med læsefelt, dvs. linser med indbygget læsestyrke, så du slipper for at bruge læsebriller oven på linserne

Nye linser og god komfort hver dag, slip for besværet med rensevæske og vær ikke nervøs for at miste eller knække en linse, du tager bare en ny i brug.

Mange mennesker har bygningsfejl, også kaldet astigmatisme, som normalt korrigeres med brilleglas. Denne synsfejl, både stor som lille, kan korrigeres med bløde linser, og det både som 1. dags, måneds samt 6 mdrs. linser.

Når vi bliver ældre, ændres synet således, at vi får brug for læsebriller. I dag er der udviklet en linse, som både retter den synsfejl, man har på afstand og samtidig har indbygget læsestyrke. Således kan man både se på korte og på lange afstande. Disse linser skiftes hver dag el. hver måned.

Hvis du af og til sover med dine linser, eller vil du have det bedste for dine øjne, er denne løsning ideel. Linsen giver op til seks gange større ilttilførsel til øjet end andre kontaktlinser. Derved vil dine øjne få tilført lige så meget ilt, som hvis du ikke bærer linser. Denne linsetype skiftes hver dag eller måned.

Fokus på kvalitet og kundetilfredshed

Når du træder ind i vores butik på Amager, vil du altid blive mødt med et smil. Vi tilbyder altid god kundeservice, hvor dine ønsker og behov er i centrum. Vi kan med vores mange års erfaring tilbyde vores kunder kontaktlinser og briller, der er skræddersyet deres øjne.

Når du har behov for nye kontaktlinser, er vi din garanti for, at kun det bedste er løsningen for dine øjne. Hos os tager vi os tid til vores kunder, lytter til deres ønsker og vejleder dem i de forskellige muligheder. Hvis du ønsker at få en kvalitetsoplevelse med at få nye kontaktlinser, kan du bestille en tid online.

Kontakt os for en snak om dine behov

Har du spørgsmål omkring briller eller kontaktlinser? Tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar med ærlig og kompetent vejledning. Vi lever af glade kunder. Din tilfredshed er vores succes. Du kan kontakte os på telefon 32 57 28 08 eller på mail amager@unikoptik.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi tilbyder også

Briller

Vi er en selvstændig brillebutik, hvilket gør, at vi selv vælger de produkter, vi har i butikken. Du vil finde briller i alle farver og former hos os.

Fundus

Vi tilbyder en foto-screening af øjet ved hjælp af et såkaldt fundus kamera – et meget avanceret kamera, der kan fotografere nethinden.