Tilpasning af kontaktlinser

Vi kan tilpasse kontaktlinser til stort set alle styrker og øjne, med og uden bygningsfejl, og det både som 1. dags linser, månedslinser eller 6 mdr. linser.

Tilpasning af kontaktlinser

Vi er specialiseret i at tilpasse linser

Desuden har vi specialiseret os i at tilpasse linser med læsefelt, dvs. linser med indbygget læsestyrke, så du slipper for at bruge læsebriller oven på linserne.

Nye linser og god komfort hver dag, slip for besværet med rensevæske og vær ikke nervøs for at miste eller knække en linse, du tager bare en ny i brug.

Mange mennesker har bygningsfejl, også kaldet astigmatisme, som normalt korrigeres med brilleglas. Denne synsfejl, både stor som lille, kan korrigeres med bløde linser, og det både som 1. dags, måneds samt 6 mdrs. linser.

Når vi bliver ældre, ændres synet således, at vi får brug for læsebriller. I dag er der udviklet en linse, som både retter den synsfejl, man har på afstand og samtidig har indbygget læsestyrke. Således kan man både se på korte og på lange afstande. Disse linser skiftes hver dag el. hver måned.

Hvis du af og til sover med dine linser, eller vil du have det bedste for dine øjne, er denne løsning ideel. Linsen giver op til seks gange større ilttilførsel til øjet end andre kontaktlinser. Derved vil dine øjne få tilført lige så meget ilt, som hvis du ikke bærer linser. Denne linsetype skiftes hver dag eller måned.

Vi tilbyder også

Brilleglas

Vi vil altid bestræbe os på at vejlede dig, til at finde den glastype der passer bedst muligt til dine styrker, dine krav til synets funktioner og dit valg af brillestel.

Fundus

Vi tilbyder en foto-screening af øjet ved hjælp af et såkaldt fundus kamera – et meget avanceret kamera, der kan fotografere nethinden.