Fundus

Vi tilbyder desuden undersøgelse med Fundus Kamera. De fleste af os går til optikeren for at få tjekket synet og blive udmålt til nye briller eller kontaktlinser. Vi tilbyder en foto-screening af øjet ved hjælp af et såkaldt fundus kamera – et meget avanceret kamera, der kan fotografere nethinden.

Fundus

Billeder der kan vise tegn på øjenlidelser

På billederne kan man se, om der skulle være tegn på øjenlidelser som grøn stær, AMD (forkalkning) modermærker på nethinden – eller andre sygdomme i kroppen som fx forhøjet blodtryk og diabetes.

Som optiker kan og må i ikke stille diagnoser; det kan kun lægeuddannet fagpersonale. Vi tager billederne, som sendes til en øjenlæge, der dernæst analyserer billederne. Billederne er typisk blevet analyseret inden for 2 dage, og viser det sig at der er uregelmæssigheder vil vi henvise til øjenlæge for nærmere undersøgelse.

Vi tilbyder også

Tilpasning af kontaktlinser

Vi kan tilpasse kontaktlinser til stort set alle styrker og øjne, med og uden bygningsfejl, og det både som 1. dags linser, månedslinser eller 6 mdr. linser.

Briller

Vi er en selvstændig brillebutik, hvilket gør, at vi selv vælger de produkter, vi har i butikken. Du vil finde briller i alle farver og former hos os.