Briller

Vi er en selvstændig brillebutik, hvilket gør, at vi selv vælger de produkter, vi har i butikken. Du vil finde briller i alle farver og former hos os. Uanset om du vil have et mere klassisk look eller vil skille dig mere ud med et farverigt stel.

Udvalg af briller

Vi er specialister i briller

Hos Unik Optik Amager har vi mange års erfaring i briller og alt, hvad det indebærer. Vi er en selvstændig brillebutik, hvilket gør, at vi selv vælger de produkter, vi har i butikken. Vi har fokus på, at alle briller er af højeste kvalitet og design, som vi ved, vores kunder er vilde med.

Vi opdaterer hele tiden vores sortiment, så det følger tidens mode. Du vil finde briller i alle farver og former hos os. Uanset om du vil have et mere klassisk look eller vil skille dig mere ud med et farverigt stel, kan vi hjælpe dig med at skabe det look, du søger. Vi lægger vægt på en god dialog, så vi kan hjælpe dig med at finde præcist det, du ønsker. Vi kan på vores eget værksted i butikken stå for tilpasning og reparation af briller. Dette gør, at vi ofte kan levere hurtigt både med nye og ældre briller. På den måde skal du ikke gå i flere dage uden dine briller.

Vi sætter kvalitet først

Når du træder ind i vores butik på Amager, vil du altid blive mødt af en optometrist med mange års erfaring. Vi møder alle kunder med et smil. Vi tjekker dit syn igennem for at sikre, at du får de rigtige kontaktlinser eller brilleglas. Vi kan sikre dig den maksimale synskomfort. Du er garanteret, at vi altid benytter de nyeste teknologier, så vi med stor præcision kan tilpasse brilleglassene til dit syn. Tøv ikke med at kigge forbi vores butik, og tag et kig på vores store udvalg af kvalitetsbriller.

Kontakt os for svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til, hvad vi helt præcist kan tilbyde dig? Kontakt os gerne. Vores dygtige optometrist står klar til at vejlede dig, så du finder de briller, der matcher dine ønsker. Du kan kontakte os på telefon 32 57 28 08 eller på mail amager@unikoptik.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi tilbyder også

Tilpasning af kontaktlinser

Vi kan tilpasse kontaktlinser til stort set alle styrker og øjne, med og uden bygningsfejl, og det både som 1. dags linser, månedslinser eller 6 mdr. linser.

Børnebriller

Vi ved, at for børn er briller en stor ting. Derfor har vi skabt et trygt miljø, hvor der er mulighed for at finde de perfekte briller til den lille supermand eller prinsesse.